Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ορισμός άμισθου Συμβούλου Δημάρχου Δήμου Τήνου επί θεμάτων λειτουργίας Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)

ΑΔΑ: Ρ7Ε8ΩΗ6-3ΦΚ – Ορισμός άμισθου Συμβούλου Δημάρχου Δήμου Τήνου επί θεμάτων λειτουργίας Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Τήνου.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 37/Β/2024

Ορίζουμε τον κ. Κωνσταντίνο Ψάρρο του Παναγιώτη, άμισθο σύμβουλο Δημάρχου Τήνου για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ειδικότερα ο ανωτέρω θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και θα συμβάλει με τις γνώσεις σε ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), με αρμοδιότητα την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη του, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Κ.Α.Π.Η.

Ο ως άνω άμισθος ειδικός σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου και συνεργάζεται όπου απαιτείται με τους Αντιδημάρχους, τους καθ’ ύλην αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.


Ο Δήμαρχος Τήνου
Παναγιώτης Κροντηράς

image_printΕκτύπωση
Μετάβαση στο περιεχόμενο